Me, Myself and I
April 3, 2019
Vriend(innen) vs familie
June 12, 2019

Engel van meditatie en de apofyliet

 

Met het samen zijn met drie andere lieve vrouwen in een soort van kring, had een van deze vrouwen een set kaarten bij zich van engelen in combinatie met edelstenen. Dat is nou net iets voor mij, daar gaat mijn 💜 sneller van kloppen.

Ik trok de kaart “Engel van Meditatie” met daarop een boodschap die gaat over helder weten, zelfacceptatie en mijn innerlijke waarheid. Dat door het mediteren, zonder moeite, zelfinzicht zonder oordeel, en daar van dan te genieten, een zegen is voor mij. Op de achterkant van deze kaart stond de edelsteen Apofyliet. Dit is een echte meditatiesteen die ook nog alle chakra’s activeert en die je kan helpen om situaties beter te gaan begrijpen zonder oordeel.

Nu gun ik het me al geruime tijd om echt een uur per dag de vrijheid te nemen om naar mijn kern te gaan, stil te zijn, en om te proberen alleen te voelen. Dat brengt mij veel. Vandaar dat ik een tijdje geleden op een zaterdag samen met een vriendin en mijn man in de auto ben gestapt om naar de edelstenenwinkel Arts mineralen in St. Antonius te gaan om een mooie Apofyliet te gaan kopen als ondersteuning in mijn bijna dagelijkse meditatie.

In de winkel aangekomen loop ik altijd eerst naar het versteende hout en zoek ik er een kleintje uit, om mij te beschermen tegen de enorme hoeveelheid verschillende trillingen die in deze winkel hangt zodat alles wat zachter bij mij binnen komt. Vervolgens op zoek naar een mooie Apofyliet, “daar liggen ze” zei mijn vriendin. Mijn aandacht werd getrokken naar een mooie heldere Apofyliet met wat zacht roze tinten onderaan het kristal, PRACHTIG. Toch zocht ik óók naar eentje die licht groen was om weg te geven als cadeautje voor een verjaardag, maar die lag er niet bij. Sabina de eigenaresse van de winkel erbij gevraagd en ik vertelde haar dat ik die heldere met roze mij aansprak maar dat ik ook zocht naar een groene als cadeautje voor iemand. “Ik ben zo terug” zei ze, vervolgens komt ze aanzetten met een mooie licht groene heldere Apofyliet waarvan ik gelijk wist dat ‘m dat was.

Tevreden met mijn eigen steen plus de licht groene als cadeautje gingen we na een klein uurtje weer huiswaarts. Nu nog steeds iedere dag, bij iedere meditatie, houd ik mijn mooie Apofyliet in mijn handen. Zooo fijn! 🙏🏼💜⚓️🌏

 

Kapitein op je eigen schip! Jij staat aan het roer, en door inzicht en bewustzijn kun jij je hemel op aarde creëren.