Vriend(innen) vs familie
June 12, 2019
Wachten op de hulpvraag!
October 10, 2019

Handanalyse

 

In augustus heb ik een handanalyse laten doen bij Griet Mannaerts van Soulgrietings te Geel in België. Geweldige vrouw met een hoop wijsheid en erg kundig in het lezen van handen. Bij de eerste keer las ze mijn vingerafdrukken die natuurlijk nooit veranderen. Wat ze zag en zei sneed hout, heel erg herkenbaar allemaal! De vingerafdrukken vertellen over je zielsopdracht, je algemene levensles, persoonlijke levensles en je levensdoel. Vingerafdrukken weerspiegelen wie je bent en wat je persoonlijke kracht is, ook laten ze zien waar je uitdagingen liggen. Nog diezelfde dag nog heb ik een uitgeschreven rapport via de mail van haar ontvangen van wat er te zien was in mijn vingerafdrukken. Zelf had ik de 1 uur durende sessie opgenomen met mijn telefoon en dit daarna met kernwoorden uitgeschreven zodat ik daarvan ook een rapport kon maken.

Na twee weken ging ik weer terug naar Geel om ook mijn handpalm afdrukken te laten lezen. De afdruk van je handpalmen veranderen gedurende je leven. En geven weer wat er speelt op het moment, wat je mag leren en wat je beter kunt laten. Handafdrukken laten dus zien hoe het innerlijk met je is. Ze geven informatie op velen vragen en maken je bewust van hoe je dingen doet. Het eerste wat ze bij mij zei is; Vuur, dat valt als allereerste op! Het aantal lijnen bepaalt je persoonlijkheid. Dus hoe meer lijnen, hoe meer vuur. Nu is het voor mij zo dat ik juist mijn vuur weer aan het omarmen was, in plaats er een vet oordeel op te hebben. Dus was het heel fijn om dat bevestigd te krijgen, het hoort gewoon bij mij!

De analyse van én vingertoppen én handpalmen geven een totaalbeeld van je talenten en blokkades. Ik kan hier echt iets mee en ben blij dat ik gegaan ben. Eind volgend jaar maar weer een keer terug om te kijken of ik inderdaad met het bewust worden van het een en ander wat heb kunnen doen. 🙏🏼💜⚓️🌏

 

Kapitein op je eigen schip! Jij staat aan het roer, en door inzicht en bewustzijn kun jij je eigen hemel op aarde creëren.