Engel van meditatie en de Apofyliet.
May 25, 2019

Me, myself and I.

 

Ik heb zo juist de activatie “innerlijke vrijheid” van inner space (Janosh Art) voor de tweede keer gedaan. Ik heb mijn tienjarige ikje hierbij uitgenodigd terwijl de activatie al begonnen was, ze heeft bij me op schoot gezeten en we hebben samen geluisterd en gekeken en tussendoor gesproken. Ik heb haar getroost en bijgepraat, dat de uitdaging van onze wijsheid en groei op ons zielenpad soms ligt in het moeilijke en niet zo gewenste.

De groei zit in het voelen en dan te verwoorden, zo krijg ik inzicht om te gaan doen wat bij mij hoort. Het groeien om mezelf het belangrijkste te gaan vinden en te voelen wat IK wil. Veel te lang gevoeld wat een ander (gewoon iedereen) nodig heeft en hoe ik daarin kon bijdragen. De tijd is aangebroken voor MIJZELF!

Dankbaar voor alle inzichten van de afgelopen jaren omdat ze mij brengen op mijn zielenpad. Dankbaar dat mijn ziel aangeeft wat ik nodig heb. En dankbaar dat alles in mijn leven (de ups en downs) mij gebracht hebben wat ik nodig heb om te groeien zodat mijn innerlijke vrijheid zich kan ontvouwen!

🙏🏼💜⚓️🌏

 

Kapitein op je eigen schip! Jij staat aan het roer, en door inzicht en bewustzijn kun jij je eigen hemel op aarde creëren.