Bachflowers

Bachflowers

De 38 remedie’s van Dr. Edward Bach zijn gebaseerd op bepaalde bloesems van bloemen, struiken en bomen. Bach vond bij zijn intensieve speurtocht naar het ‘juiste geneesmiddel’ in de natuur bepaalde planten met het vermogen negatieve gemoedstoestanden om te zetten in positieve eigenschappen. De kunst is om de eigenschappen te herkennen en er een inzicht mee op te doen zodat de toestand kan veranderen. De energie van de Bachflowers beïnvloedt -net als de energie (trilling) van edelstenen- de energie van mensen, dieren en zelfs planten.

De remedie’s werken in op de disharmonie die kan ontstaan door bijvoorbeeld een geblokkeerde of juist een teveel of te weinig van een bepaalde energie. Ze kunnen ingezet worden bij talloze symptomen van heiwee tot bazigheid en van angst tot gebrek aan concentratie, wantrouwen, gebrek aan zelfvertrouwen, smetvrees etc.

Tijdens een sessie weet ik of een Bachflower kan bijdragen aan een stukje inzicht of juist kan helpen bij het transformeren van een gevoel of gedachte. Door middel van mijn pendel meet ik dan een Bach remedie uit. Door het meten (want meten is weten) slaan we de spijker op zijn kop en krijgt de cliënt datgene wat hij/zij nodig heeft (op dat moment) aan Bach druppels. Op afstand, door middel van een foto kan ik ook een Bach remedie uitmeten. Ook voor huisdieren is dit vaak een goede oplossing om te helpen bij het transformeren van eigenschappen in geblokkeerde toestand zoals; verlatingsangst, jaloezie, dominantie, onzekerheid enz.

6DD3C3C9-8AC3-4864-9AD5-94A71B973ACA

Bachflower uitmeten en maken tijdens sessie € 12,50

Bachflower uitmeten en maken € 17,50

Ophalen of verzenden (verzendkosten € 6,75)

(Verzendkosten DHL servicepunt €4,50)