Coaching

Coaching

Er van overtuigd zijnde dat niks gebeurt zonder reden en dat er dus geen toeval bestaat, ben ik vooral op zoek naar inzicht, om te kunnen leven volgens mijn zielsgevoel. Het opgedane inzicht probeer ik te verankeren.

Dat betekent, dat ik probeer om zo veel mogelijk te leven in bewustzijn. Als ik ziek word, pijn heb, andere ongemakken ervaar of tegen dezelfde strubbelingen blijf oplopen in mijn gezin, familie, vriendenkring of in de maatschappij, probeer ik te zoeken wat het mij te zeggen heeft. Ik hoop zo bepaalde inzichten te vinden.

Ik heb geleerd dat dit onderzoeken en daardoor inzicht krijgen in jezelf, het belangrijkste en mooiste is wat je als mens kan overkomen op deze aarde. Jezelf leren kennen is een groot goed, weten wat je verdrietig, boos of juist blij maakt. Je bent immers altijd zelf verantwoordelijk voor het leven en hoe het zich ontvouwt.

Gevoelens verwoorden maakt vrij! Het uitspreken van je gevoelens tegen een ander of zelfs tegen jezelf, zorgt al voor een soort van oplossing. Hierbij horen gevoelens van vreugde, dankbaarheid, liefde etc. Maar natuurlijk ook verdriet, boosheid, schaamte, afwijzing etc. De medaille heeft immers altijd 2 kanten. Maar juist voor de minder prettige gevoelens zijn wij mensen vaak geneigd weg te lopen. We willen ze niet zien (voelen), ze mogen er niet zijn.

In mijn praktijk “ANCLA” help ik jou om inzichten te vinden en er vervolgens wat mee te doen. Dit doe ik door samen met jou vast te stellen waar een inzicht te halen is en je hier bewust van te maken, zodat je jouw zelfhelende vermogen aan kunt spreken en verankeren.

De hulpmiddelen die ik hierbij onder andere gebruik zijn:

•in eerste instantie mijn intuïtie,

•o.a. de energiebox en activatie’s van Janosh Art, Sleutels tot Geluk van William Gijsen etc.

•edelstenen,

•Bachflower remedies en

•mijn pendel om het een en ander uit te meten.

Aan de hand van die metingen, de informatie die ik van jou krijg en mijn intuïtie, kunnen we vaak een conclusie trekken. Ik kan ook helpen met het beter laten stromen van de energie in je gehele lichaam of in specifieke gebieden van je lichaam en met het openen ván en energie geven áán je chakra’s afhankelijk van wat nodig is.

Door bewustwording kunnen problemen, obstakels, zorgen, ongemakken of bepaalde kwalen transformeren en zich deels of geheel oplossen. Je hoeft alleen maar te leren dat alles in je zit! Het hoeft alleen maar gezien te worden en naar de oppervlakte te komen. Er kan inzicht en groei ontstaan naar een evenwichtig en voldaan leven met al dat is.

ringFlowersStenen2

Individuele coaching sessie

€ 15,00 per uur.