Edelstenen

Edelstenen

Mensen kijken vaak naar edelstenen zijnde mooie, maar dode dingen. Niets is minder waar. Voor wie zich daarvoor toegankelijk stelt, gaat er een wereld open! Voor de verborgen kracht en energie (trilling) van edelstenen. Edelstenen wordt het vermogen toegekend om lichamelijke stoornissen en kwalen op te heffen. Alles zendt trilling uit, zo ook een orgaan of emotie van het lichaam. Breng je de onzichtbare trilling van een edelsteen in contact met je lichaam dan ontstaat daar een wisselwerking van energieën. De edelsteen gaat de zogenaamde strijd aan met de onbalans in lichaam of geest, er ontstaat een overdracht in de trillingssfeer, niet zichtbaar maar wel merkbaar.

In mijn praktijk Ancla werk ik graag samen met de energie/trilling van edelstenen. Zo gebruik ik de TOERMALIJN om te zuiveren en negatieve energie af te voeren naar beneden (en dan te gronden en te verbinden met moeder aarde) en de BERGKRISTAL om te zuiveren en de negatieve energie af te voeren naar boven (en dan te verbinden met de kosmos) De chakra’s zuiveren in balans en in verbinding brengen met elkaar doe ik vaak samen met de energie van de edelstenen. Zij helpen mij om de balans te herstellen met het verkregen inzicht dat daar uiteraard bij hoort.

Veel stenen koop ik bij Spiritual Garden daar kun je nagenoeg alles vinden wat er te verkrijgen is aan hulp van de edelstenen. Je kunt er zoeken op klacht of werking of op de chakra’s en sterrenbeelden, hoe ze te reinigen en waaruit ze bestaan tot en met de vindplaats.

Behalve het dragen van stenen aan een ketting, koord of sluitspelt op je huid kun je met stenen ook mediteren, er water, crème of olie van maken door ze enige tijd in de substantie te leggen. Ook kun je ze gebruiken voor je dieren, planten en huis.

Wil je een steen op maat, mail, app of bel dan meet ik er een voor je uit!

ringFlowersStenen3

Steen uitmeten tijdens coachingsessie gratis

Steen uitmeten, zonder coachingsessie € 7,50

Je kunt bijvoorbeeld bestellen bij Spiritual Garden