Eigenwijskring online

Eigenwijskring online

In een heel ander jasje maar beslist ook geweldig om aan deel te nemen is er vanaf september een “Eigenwijskring” online. Iedere laatste woensdag van de maand van 20.00 uur tot ongeveer 21.00 uur, helemaal gratis via YouTube. Ik meet dan een groepskaart uit van Janosh en daarna vindt dan een activatie plaats. Ik neem de uitzending op en plaats hem daarna op mijn YouTube kanaal zodat je met een link de opname kunt terug kijken en de activatie zo vaak kunt herhalen als je nodig hebt.

Janosh werkt met de heilige geometrie, hij maakt bewegende met geluid begeleide meditaties. De heilige geometrie is de taal van de ziel en activeert iets in je ZIJN zodat je kan groeien in bewustzijn en meer en meer bij je eigen centrum (grote 💜) kan komen.

JE KUNT JE OPGEVEN VIA DE ONDERSTAANDE KNOP OP DEZE PAGINA OF DOOR MIJ EEN WHATSAPP TE STUREN, MET VERMELDING VAN JE NAAM EN EMAILADRES. DOE HET OP TIJD ZODAT IK JE EEN LINK EN UITLEG KAN STUREN.

Iedere laatste woensdag van de maand.

’s Avonds van 20.00 uur tot ongeveer 21.00 uur.

Data kringen: Zie AGENDA

Je kan je per keer inschrijven maar natuurlijk ook voor allemaal tegelijk. We gaan er samen mooie kringen van maken, dus wees welkom!

Interesse? Aanmelden kan via de contactknop onderaan deze pagina, of een een berichtje via Whatsapp.
Met vermelding van naam en e-mailadres.


*In de maanden juli, augustus en december is er net als de gewone “Eigenwijskring” géén “Eigenwijskring” online

E99F7585-68C1-4D3B-BBFD-43D2B05768BB

Datum: zie AGENDA

Tijd: van 20.00 uur tot ongeveer 21.00 uur

Kosten: GRATIS

Waar: ONLINE

Telnr.: 0645151752