Eigenwijskring

Eigenwijskring

Omdat ik zo kan genieten van de wijsheidskring bij Odessóe Veranderwerk en de MIR-kring bij Bernagie, omdat het voelt als een warm bad om samen te zijn met mensen die willen groeien in wijsheid, wil ik graag starten met mijn eigen “eigenwijskring”. We gaan dan praten en ervaren, uitwisselen en delen wat ons bezig houdt en waar ons 💜 van open gaat. Met iedere keer een nieuw thema met als doel: verbinden, groeien, inzicht krijgen en geven, herinneren, (h)erkennen, en verwoorden.

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen “wijsheid” en “waarheid”. Toch zijn we allen met elkaar verbonden ook al lopen we ons eigen pad. De kunst om van alle wijsheden op de wereld te pakken wat bij jou hoort is best een uitdaging. Er is zoveel aanbod dat het je af en toe duizelt en we kunnen nu eenmaal niet op alle treinen tegelijk stappen. Er zijn er namelijk ook die je niet bij je bestemming brengen. Samen naar inzichten zoeken en dat in alle vrijheid en met respect voor de ander doen; daarvan kan ik enorm genieten.

IEDERE LAATSTE DONDERDAG VAN DE MAAND.


’s Avonds inloop vanaf 19.00 uur, 19.30 uur beginnen tot 21.00 /21.30 uur.

Data kringen: Zie AGENDA
In Juli, Augustus en december is er géén kring.

Je kan je per keer inschrijven maar natuurlijk ook voor allemaal tegelijk. Gelieve dit op tijd te doen, dus graag vóór de tweede week van de maand ivm beperkte plaatsen (max 8) Heb je een onderwerp waar je graag eens de aandacht op wil vestigen dan voel je vrij om me dat te laten weten. We gaan er samen mooie kringen van maken, dus wees welkom!

Interesse? Aanmelden kan via de contactknop onderaan deze pagina, een telefoontje of appje mag natuurlijk ook. Onderwerpen staan op de pagina Agenda.

9F53A138-13DE-4822-96E9-45241DE10BDF

Datum: zie AGENDA

Tijd: van 19.00 tot 21.00/21.30 uur

Kosten: € 5

Waar: Marslaan 5, 5702 HA Helmond.

Telnr.: 0645151752

  • This is the 1st item
  • This is the 2nd item

Binnenkomst gewoon via de poort aan de achterzijde. Dat is ook het handigst met parkeren . Het huisnummer hangt bij de poort.

(Achterkant huis ligt aan de Astronautenlaan ter hoogte van nummer 142)