Engel van meditatie en de Apofyliet.
May 25, 2019
Handanalyse!
September 9, 2019

Vriend(innen) vs familie

 

Mijn vrienden en vriendinnen kies ikzelf uit. Zij houden van mij en ik van hen zoals we zijn. We delen onze inzichten en eureka momenten. Maar bij mijn familie, dat is zo’n ander dingetje. Als ik mijn inzichten deel omdat ik het soms niet over koetjes en kalfjes wil/kan hebben maar over de dingen die mij bezig houden. Het voelt verdrietig als ik het onbegrip in hun ogen zie.

In mijn ontevredenheid heb ik dat dan deze week maar eens een keer geuit tegen mijn ouders. Ze snappen er echt niks van. Dat is geen onwil ze weten gewoon niet wat het betekent, als ik ze vertel over de geometrie van de schepping of over de inzichten die ik krijg tijdens mijn ademsessies of meditaties. Het contact met de engelen of over mijn gids en meester. Ik heb ze verteld dat ik af en toe het liefst onder een grote dikke steen kruip of wil wonen in een hutje op de hei. Afgesloten van al die onbewustheid van de mensen.

Toen kreeg ik de ochtend erop in mijn meditatie een ingeving. Ik voelde me min of meer schuldig dat ik dat heb geuit tegen hen. Ik hoorde letterlijk een stem die zei “is dat dan verlichting Anne?” uuuh nee dat is het inderdaad niet! Ook mijn ouders houden van mij, ook al snappen ze er vaak geen snars van, ze respectéren mij wel! Ik heb het besluit genomen om mijn licht gewoon te laten schijnen en te zijn/blijven wie ik ben, ook naar mijn familie toe. Iedereen loopt zijn pad verlicht of niet, bewust of onbewust. En oh ja, ik maak zelf ook vele fouten en ben ook regelmatig onbewust bezig. Iedereen op weg, in zijn eigen wijsheid, in zijn eigen tempo en op ieders eigen manier. En toch allemaal samen verbonden! 💜⚓️🙏🏼🌏

 

Kapitein op je eigen schip! Jij staat aan het roer, en door inzicht en bewustzijn kun jij je eigen hemel op aarde creëren.