Handanalyse!
September 9, 2019
Boodschapkaarten
February 11, 2020

Wachten op de hulpvraag!

 

Ik ben al een aantal jaren aan het leren om te wachten op de hulpvraag en het lukt gelukkig best al goed. EINDELIJK!!! lijkt het erop dat ik onderhand de nieuwe groef -lees gewoonte- gemaakt heb. Vooral bij onze kinderen was het hardnekkig. U vraagt wij draaien was mijn motto maar vragen hoefden ze niet eens.Ik draaide me tien keer een slag in de rondte zonder dat erom gevraagd werd. Dacht voor ze, deed voor ze, haalde veel te vaak alle kiezeltjes van hun pad zodat ze niet zouden struikelen. Niet beseffende dat ik zo, en mezelf, onze kinderen maar ook anderen ervan weerhield om hun eigen pad te lopen. Als “het ervaren” zo’n belangrijke les is in het leven heb ik ongewild en dus erg onbewust, dat “ervaren” voor een aantal mensen in mijn nabije omgeving enorm belemmerd. Alsmaar op zoek naar verbinding in de “ik help je” stand! Mezelf vergetende en het belangrijkste eigenlijk nog wel de verbinding met mezelf, mijn binnenwereld, mijn ik en mijn zelf.

Dankbaar voor de spiegels van vooral onze kinderen die mij hebben geleerd om de verbinding met mezelf en alleen mezelf weer aan te gaan. Dat van binnenuit het licht niet alleen op mijn pad maar ook van mijn nabije omgeving veel mooier is/werd. Nu wacht ik de meeste tijd op de hulpvraag en voel de balans van geven en nemen herstellen. ZO FIJN 🙏🏼💜⚓️🌏

 

Kapitein op je eigen schip! Jij staat aan het roer, en door inzicht en bewustzijn kun jij je eigen hemel op aarde creëren.